Hyra stuga i Skåne

Är ni ett kompisgäng eller familj som vill hyra stuga i Skåne och söker efter ett unikt och mysigt semesterboende?

The Wine Lodge ett perfekt ställe för alla. Stugan ligger på Vittsjö Vingård i Norra Skåne med vacker natur och nära till mycket. Här kopplar man av tillsammans, golf, vandring, fiske eller bara umgås.

Vi har skapat en oas för livsnjutaren, här följer man vingårds arbetet från första parkett. Huset är ett bibliotek av vin och kokböcker att frossa i om vädret inte vill något annat. Vi spelar inte bara musik för våra vinrankor på vingården utan har även låtit skivspelaren med härlig samling skivor få en plats i stugan. Sällskapspel för både inne och utebruk finns för de aktiva. Stor smart tv för myskväll.

Vi har roat oss med att skapa aktiviteter som en spännande vinquiz som tar er på en runda bland vinstockarna innan middagen.

Uteplatsen inbjuder till långa kvällar med härlig doft från grillen och solnedgång över vårt svenska Provence. Här känner man tillochmed doften från lavendelodlingen.

Naturen runt The Wine Lodge bjuder till fina vandringar, skåneleden går alldeles utanför. Fiske i Vieån som slingrar sig genom den lilla byn Malseröd. Spännande snapphanelämningar runt om i trakten. Vi kan även erbjuda hyra av elcyckel att utforska Göingebyggden på. Vill ni ha en vinprovning och en personlig guidad tur runt vingården bokar ni det med oss.

Möjlighet till catering av det bästa vi har beställer ni genom oss på Värdshuset Furuliden. Mycket av våra grönsaker växer på gården och färska ägg går att få från hönsgården.

Behöver man jobba finns Wifi och en liten arbetsplats där man även har möjlighet skriva ut dokument.

Huset är fullt utrustat med tvättstuga, två badrum och 8 bäddar samt extra bädd i soffa.

Köket har ugn, gasspis, elspis, kyl, frys, diskmaskin och mikro.

Ni sover gott i sköna sängar och vaknar utvilade för att njuta av frukost på uteplatsen.

Malseröd där vingården och The Wine Lodge ligger är en charmig liten by med lantbruk och skog runt om. Skogen är härlig gammal blandskog som erbjuder mycket svamp framåt hösten. Fina skogssjöar att bada eller fiska i.

Inga störande stadsljus gör att ni kommer att uppleva de mest fantastiska stjärnhimlar när solen gått ner. Har finner man lugnet och samtidigt närhet till alla möjliga utflykter mindre än en timme iväg.

Kontaka oss om ni är intresserade av att hyra stuga i skåne

Hyr stuga skåne